5 Mart 2014 Çarşamba

2014’te Ne Yapmalı?


2014 geldi, hoş geldi. Havaların genel olarak güzel olduğu bir kış ile geldi. Yeni bir yılın başlarındayız. Daha bahar bile gelmedi. Yapılacak çok şey var. Bu sebeple kendime ve sizlere ufak bir neler yapılabilir listesi hazırladım. Her sene hazırladığım ama yazıya dökmediğim listemi bu defa yazıya döktüm. 


İşte listem:
-Bu sene kesinlikle spora başlayalım. Belki bir branşta uzmanlaşabiliriz. Veya spor salonunda form tutabiliriz. Yaza da 3-4 ay kaldı. Özellikle kızlar bu maddeyi önemsemeli.
-Diyetleri kenara bırakıp sadece sağlıklı beslenmeye önem verelim.
- Sırf moda diye tonlarca parayı kıyafetlere dökmek yerine iyi araştırıp nokta atışı yapalım.
-Kangrene dönmüş ilişkilerimizden kurtulalım. Hayatımızı güzelleştirmek yerine bize mutsuzluk veren insanlardan biraz daha uzak duralım.
-Saçlarımızı boyayalım. Kendine güvenenlerin mavi, yeşil gibi değişik renkleri tercih etmesinden yanayım.
-Bu yıl olabildiğince çok insanla tanışalım. Ne kadar çok insanla tanışırsak o kadar çok “iyi” insanla da tanışmış oluruz. Bir o kadar da yeni hikayeler çıkar.

-Hala yapmamış olanlar kesinlikle Karadeniz turu yapsın. Karadeniz turu yapmış olanlar da Güneydoğu bölgesi turu yapsın. Mardin’in tarihi dokusunu elleriyle hissetsin.
-Bu sene sevgililerimizin telefonlarını karıştırmayalım. Çünkü illa ki bir şeyler çıkıyor. Çıkmasa da kesin silmiştir diyoruz ve yine kafayı yiyoruz. Hiç gerek yok. Telefonlardan uzak durmamız yeterli.

-Bu sene işimiz kötüyse yenisine geçelim, evimiz eski ise yeni ev bakalım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder