6 Mart 2014 Perşembe

Drogba İle Galatasaray


Pek fazla futboldan anlamayan ve takip etmeyen biriydim fakat son 2 yıldır sürekli gündemde olan spor olayları ve özellikle Galatasaray’ın yaptığı transferler sebebi ile futbol takip etmeye başladım. Drogba ve Sneijder transferlerinden sonra neredeyse bütün maçları takip etmeye başladım ve artık yorum yapabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum.


Drogba’nın geçmişine baktığımızda inanılmaz bir kariyeri olduğunu görüyoruz. Özellikle 8 sene süren Chelsea macerasında hem tüm dünya onu tanıdı, hem de futbolculuğuna ve kişiliğine saygı duydu. Bencil olmayan, takım oyununa yatkın, ilerleyen yaşına rağmen çok güçlü olan Drogba neredeyse yıkılmıyor. Rakip defansların korkulu rüyası olan futbolcu sayesinde takım arkadaşları da daha rahat oynuyor. Çünkü Drogba gibi bir futbolcu ile aynı takımda olan futbolcular özgüven sorununu aşıyor ve daha rahat oynamaya başlıyor. Sadece ismi bile rakip taraftarları korkutmaya yetiyor. Böyle bir futbolcuya sahip olan taraftarlar ise doğal olarak çok mutlu.


Ancak son zamanlarda antrenör Mancini ile problemler yaşadığı herkes tarafından biliniyor. Son yapılan açıklamalarda Drogba ile olan görüşmelerin sürdüğü ama oyuncunun Amerika’ya gitmek istediği söyleniyor. New York Bulls ile anlaştığı iddiaları da duyulmaya başladı bile. Bugün gördüğüm bir haberde ise Drogba’nın bir gümrük firması ile konteyner için anlaştığı ve eşyalarını gemi ile Amerika’ya göndereceği söyleniyor. Durum ne olur bilemem ama Drogba’nın Türkiye’de kalmasını muhtemelen bütün Türk halkı istiyordur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder